divendres, 28 de maig del 2010

LA DESTITUCIÓ DE VICENTE SANZ: UNA BONA NOTÍCIA QUE ARRIBA TARD, FORÇADA I NO SABEM SI TAMBÉ MALAMENT

Des de la Intersindical valorem la decisió del Director General de destituir definitivament Vicente Sanz i obrir-li un expedient disciplinari, però lamentem que la decisió no s'haja pres abans. També lamentem que en la seua iniciativa han pesat més les pressions polítiques, sindicals i socials que ha rebut que les seues pròpies conviccions personals. El senyor Jaraba ha deixat podrir una situació que només ha servit per escandalitzar els treballadors i desprestigiar RTVV.


No podem oblidar que el senyor Jaraba el passat mes de febrer només va destituir Vicente Sanz de forma cautelar a pesar de ser un càrrec de confiança. Amb això el missatge que estava donant és que només havia perdut la confiança amb ell a mitges. Tampoc podem oblidar que el director general continua sense anomenar el substitut de Sanz i que manté tancat el seu despatx, donant així la sensació d'estar en un parèntesi.
Igualment lamentable resulta que, a hores d'ara, l'empresa no haja fet costat a les periodistes assetjades ni haja obert una investigació interna per tal de determinar quines persones, per acció o per omissió, van fer possible les malifetes de l'ex secretari general.
Entenem que en este escàndol no té cabuda la neutralitat. En este sentit, no podem admetre que algunes persones, amb l'excusa de defensar la presumpció d'innocència de Sanz, en realitat donen la impressió d'estar defensant la presumpció de culpabilitat de les periodistes assetjades.
Precisament estos fets són els que han provocat que la Intersindical estiga exercint l'acció popular contra Vicente Sanz en els jutjats de Paterna.
Ara només ens queda esperar que la marxa de Vicente Sanz no estiga acompanyada d'una indemnització milionària, el que únicament aconseguiria augmentar encara més el descrèdit del director general i la vergonya dels treballadors. Si fos així, la destitució de l'exsecretari general, a més d'arribar tard i forçada, també arribaria malament. I només el senyor Jaraba seria el responsable.

NOTA OFICIAL DE LA DIRECCIÓ GENERAL:
Burjassot, 28-5-2010.- El director general de RTVV, José López Jaraba, ha acordat hui obrir un expedient disciplinari a Vicente Sanz i destituir-lo del seu càrrec de secretari general de RTVV.
Este expedient disciplinari s’incoa per la comissió de fets que podrien ser constitutius d’una falta molt greu en els termes establits a l’article 11.2 i següents del RD 1382/85 de l’1 d’agost.
En els pròxims dies, se procedirà a designar un instructor de l’expedient disciplinari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada