divendres, 9 d’abril del 2010

EL CORRIDO DE PEDRITO Y SUS MARIACHIS


Entre el dia huit i el nou de març, pica i cou el que s'ha dit en la premsa sobre Canal 9.

En despertar-nos el dijous, sabem que 11 factures vinculen RTVV amb les empreses corruptes de la trama Gurtel. Qui ha dit que els regals no tenen factura?

En arribar al croissant, ja ens hem assabentat que Canal 9 va fer 183 contractes verbals irregulars per a la visita del Papa. El verbo se hizo carne i habitó entre nosotros.

I ens xorra el café amb llet admirant l'habilitat de El Bigotes per treure comissions fins i tot de la propaganda institucional de la Diputació de Castelló en Canal 9. Fabra, Fabra, com t'han venut esta cabra?

Quan encara no ens hem torcat la boca i ja hem sabut que el sumari del cas Gurtel destapa que la visita del Papa li va costar a RTVV cinc milions més del que ens havien dit quan es pensaven que ens xuclàvem el dit.

Arriba l'endemà,divendres, i sumant, sumant, ja són 11 els milions gastats per RTVV en la visita del que s'ha convertit en Santo Chollo. I els treballadors de la casa sense cobrar els endarreriments que ens deuen. Cosa lògica on la devoció pinta més que l'obligació.

I mullant la magdalena en el café descobrim que a Pedro García se li havia quedat xicotet Burjassot i que aspirava a entrar en la multinacional del toco-mocho que preparaven els correes i els bigotes.

A estes altures, difícilment podriem sorprendre'ns de que entre col i col apareguera una lletuga. És a dir, de que entre mata i Matas, aparegueren suposats suborns a directius de Canal 9 de la mà de José Luís Moreno, el creador de Rockefeller.

Mentrestant, els treballadors de RTVV continuem sense cobrar els endarreriments....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada