dimarts, 9 de febrer del 2010

L'EMPRESA I ELS SINDICATS FIRMEN LES TAULES SALARIALS DEL 2008 I EL 2009



Els sindicats presents en la Comissió Paritària han firmat amb l'empresa les taules salarials consolidades del 2008 i el 2009. Estes taules inclouen el 0'5 per cent de la massa salarial que passa a formar part del complement específic tal i com reclamàvem.
La firma de les taules salarials consolidades permetrà el pagament de tots els endarreriments del 2008 i el 2009. Estos endarreriments inclouran, a més del 0'5 per cent de la massa salarial i l'actualització del plus conveni. Això significa que, si tot va com està previst, tots els treballadors haurien de rebre en la nòmina de final de mes una quantitat que oscil.la entre els 384 i 420 euros segons categories salarials.
Amb el pagament dels endarreriments, els treballadors hauran cobrat en concepte de salaris del 2009 un 4 per cent més que l'any anterior el que suposa una important millora del poder adquisitiu. Amb això queden desmentides les afirmacions d'aquells que asseguraven que alguns dels endarreriments havien caducat i no anaven a cobrar-se.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada