dilluns, 6 de juliol del 2009

XINA, HONDURAS I FAVARETA



El jutge assenyala amb el dit a Francesc Camps i Rádio 9 i Canal 9 no han trobat millor manera d'obrir els informatius que anar-se'n a la Xina i Honduras. I naturalment, RTVV continua ignorant que el President de la Generalitat està imputat.
La secció sindical STAS-Intersindical Valenciana en RTVV considera inaudita esta actuació que ens avergonyeix com a treballadors i com a sindicat ique no busca altra cosa que amagar tot allò que incomoda el govern valencià.
Tornem a demanar la dimissió dels responsables d’informatius de Ràdio Nou i Canal 9, Juanjo Braulio i Lola Johnson, respectivament, per considerar que no tenen com a objectiu informar els valencians i actuar com un servei públic sinò únicament servir els interessos del PP i del president de la Generalitat.

Canal 9
 
Per a Canal Nou, la notícia més important del dia ha estat la situació política a la Xina, seguida de les protestes a Hondures, un assassí en sèrie als Estats Units i la visita de Barack Obama a Moscou. A les 14:40 hores, Canal 9 ha parat atenció al cas “Gürtel” per a dir que es manté la tramitació del cas i que les parts hauran de comparéixer el pròxim 15 de juliol. En cap moment s’ha utilitzat la paraula “imputat” per referir-se a Camps tot i que, per primera vegada, Canal 9 ha fet referència al delicte del que se l’acusa: “cohecho” (sic, en castellà). Les paraules “tratges” o “vestuari” tampoc no apareixen en la noticia. L’única declaració ha estat la de María Dolores de Cospedal, secretària general del PP. L’oposició no ha aparegut en la televisió autonòmica.

Ràdio 9

Ràdio Nou ha obert el seu informatiu d’este migdia amb una operació antidroga, les protestes a la Xina, els incidents a Hondures, unes noves proves que substitueixen l’amiocentesi, la grip A i el relleu al CNI. Posteriorment, s’ha informat de les novetats del cas Gürtel sense dir, una vegada més, que el president de la Generalitat està imputat ni tampoc que el jutge instructor aprecia indicis racionals de delicte en l’actuació de Francisco Camps. L’oposició tampoc no ha tingut el seu espai a Ràdio Nou. L’únic tall que s’ha posat ha estat el de María Dolores de Cospedal, secretària general del PP. Com a novetat hem de dir que la informació sí deia, per primera vegada, el delicte pel qual està acusat Camps: “suborn”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada