dijous, 7 de maig del 2009

ALGÚ HAURIA DE PARAR-LOS ELS PEUS

És hora de parar-los els peus perquè no és la primera vegada que passa. La direcció de RTVV no hauria de permetre l'existència de caps que actuen com virreis al marge de la pròpia empresa i amb la impunitat que dona donar ordres arbitràries de forma verbal. Ho hem pogut comprovar recentment quan algun d'estos virreis ha decidit decretar que el període del 20 d'abril i el 3 de maig era de “còmput quinzenal”. I el més lamentable és que els sindicats ens hem assabentat d'estos fets abans que la mateixa direcció. No ho diem nosaltres, ha sigut la mateixa empresa la que en la reunió de la Comissió Paritària de dimarts passat va reconèixer que no en sabia res i es va desmarcar.
Això significa que les persones que van cobrir els Moros d'Alcoi, la Santa Faç d'Alacant, la missa de la Mare de Déu del Lledó i l'elecció de la Bellea del Foc d'Alacant ho van fer dins un període normal i de cap de les maneres en jornades de còmput quinzenal. I així és com han de considerar-les els treballadors a tots els efectes.
Cas que els caps esmentats no rectifiquen l'empastre que han fet cal que ens ho comuniqueu. Perquè si no rectifiquen haurem de pregunar-nos: Però ací qui mana?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada