dimarts, 7 d’abril del 2009

SOBRE LA COMUNICACIÓ D'HORES I PLUSOS

La Comissió Paritària no ha resolt encara la forma d’aplicar les hores extraordinàries i el còmput quinzenal. Es tracta de qüestions sobre les quals mantenim sèries discrepàncies amb l’empresa i que es tornaran a tractar en la pròxima reunió.
 
Considerem que l’empresa no ha aplicat correctament el conveni en Falles i que hi ha moltes possibilitats que continue fent el mateix a Pasqua.
 
Per tal de facilitar les possibles rectificacions cal que ompliu les fulles oficials de “Comunicació d’hores extraordinàries i plusos meritats”. En aquesta cal posar l’horari realment realitzat i les hores extres i els plusos que corresponguen sense fer cas al còmput quinzenal. Entre altres coses perquè la fulla no està actualitzada i no l’arreplega. Caldrà fer una adequació de les hores al nou còmput però, en l'actual situació, no tenim per què assumir d’entrada la interpretació interessada de l'empresa i damunt firmar-la. Recordeu que l’imprés té quatre fulles i que la de color rosa és per a l’interessat/da. Exigiu-la, si més no, juntament amb la nòmina del mes següent. Guardeu qualsevol tipus de document que puga servir en un futur per reclamar, incloent els marcatges d’entrada i eixida.

 
Des de la Intersindical insistim a afirmar, amb el conveni a la mà, que mai no es poden fer més de nou hores ordinàries en un dia i que els caps de setmana, per a aquells que no tenen eixe tipus de jornada, estan al marge del còmput quinzenal. Tampoc podem acceptar que l'empresa declare de forma unilateral els períodes de còmput quinzenal sense concretar prèviament els dies que abasten. I, per descomptat, no podem admetre que s'intenten aplicar als treballadors còmputs quinzenals diferents per cobrir un mateix esdeveniment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada