dimecres, 14 de gener del 2009

L'EMPRESA ESTÀ OBLIGADA A EXPLICAR ALS REPRESENTANTS DELS TREBALLADORS LES IMPLICACIONS LABORALS DE LA POSADA EN MARXA DEL CANAL 24 HORES

La Intersindical ha demanat una entrevista a la direcció general de RTVV per sol.licitar informació sobre la posada en marxa del Canal 24 hores en qüestions com horaris, torns i perspectives de celebració de nous contractes laborals.

En la carta, dirigida al director general de RTVV, Pedro García, li fem arribar que la Intersindical està d’acord amb la creació d’un Canal 24 hores fet íntegrament amb producció pròpia però que este nou canal no pot fer-se d’esquenes als treballadors ni als seus representants en matèries que són de la seua competència.

L’Estatut dels Treballadors fixa clarament que entre les competències del comité d’empresa i de les seccions sindicals figuren qüestions com conéixer l’evolució probable de l’ocupació, la celebració de nous contractes, els canvis rellevants en l’organització del treball i la producció prevista per l’empresa.

En l’esmentada reunió la Intersindical vol demanar informació sobre esta qüestió per tal d’informar els treballadors i, alhora, fixar davant l’empresa alguns assumptes que considerem bàsics, entre ells que es prenga en consideració la voluntat del treballador i que es respecten els drets laborals recollits al conveni col.lectiu.

La Intersindical lamenta que l’empresa no haja donat informació clara i transparent als treballadors que contribuïsca a crear un bon ambient laboral i el respecte a les condicions laborals previstes en la legislació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada