dimecres, 26 d’octubre del 2011

PER QUÈ LA MILLOR OPCIÓ ÉS VOTAR LA INTERSINDICAL?


La Intersindical ha utilitzat esta campanya electoral per a dir què és el que ha fet estos quatre anys. Durant este temps, el nostre sindicat, a més de treballar, ha sabut consolidar un projecte amb identitat pròpia.



Vota Intersindical RTVV from intersindicalrtvv on Vimeo.


    Hem intentat demostrar que negociació, la denúncia i la mobilització no són termes contradictoris, sinó complementaris. Per este motiu, la Intersindical ha estat present en totes i cadascunes de les negociacions i mobilitzacions que s'han fet a RTVV i ha acudit als tribunals totes les vegades que ha calgut.
    Hem treballat per tot el col.lectiu de treballadors, però també hem dedicat una bona part de la nostra acció sindicat a gestionar els problemes individuals perquè apostem per un sindicalisme de proximitat.

    Hem lluitat per la unitat sindical amb totes les nostres forces des de l'endemà de les passades eleccions. però sempre hem tingut en compte que els interessos dels treballadors estan per damunt de les estratègies sindicals.

    Hem eixamplat l'àmbit d'acció sindical que existia fins ara a la casa considerant com a pròpia la lluita pel compliment de la llei de creació de RTVV i, concretament contra la manipulació informativa i la manca de pluralisme.

    L'acció sindical també passa per l'estudi. Per això analitzem les auditories i tots els documents que ens poden servir per defensar la RTVV que volem i als seus treballadors. Perquè la negociació, no s'improvisa.

    Ens hem convertit en l'únic sindicat que durant estos quatre anys ha optat per no tindre cap alliberat com a la millor eina de mantindre el contacte directe amb els treballadors i treure el màxim profit de les hores sindicals. Una decisió que tampoc no té precedents a RTVV.

    Hem convertit la informació constant als treballadors en una eina d'identitat que tampoc tenia precedents en la casa. Fruit d'eixe treball són les vora 118.000 entrades que ha tingut el nostre blog, la nostra pàgina de youtube i els 550 seguidors que tenim al twitter i els 770 del facebook.

    El vot a la Intersindical està avalat per quatre anys de treball. Som el sindicat que creu en la proximitat i que informa, que sap negociar i no renúncia a la mobilització ni dubta en anar als tribunals. Som el sindicat que està al teu costat. Som el sindicat que defensa una RTVV pública, en valencià i de qualitat perquè només amb ella tindrem futur.Som el sindicat que es compromet amb la unitat sindical.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada