diumenge, 23 d’octubre del 2011

ACÍ NO SOBRA CAP TREBALLADOR. EL NOSTRE PRIMER COMPROMÍS ÉS LLUITAR PEL MANTENIMENT DELS LLOCS DE TREBALL I L'ESTABILITAT


Ara, quan s'acosten mals temps per a l'ocupació i es qüestiona l'actual plantilla de RTVV, nosaltres renovem el nostre compromís per l'estabilitat i la lluita pel manteniment de tots i cadascun dels llocs de treball. Ací no sobra ningú i no permetrem que amputen l'empresa.

El nostre compromís per l'estabilitat no és nou. Una de les qüestions determinants per les quals la Intersindical ha firmat el VIII Conveni Col.lectiu ha sigut la conversió dels treballadors temporals en indefinits. A pesar de tindre la llei al nostre costat, l'objectiu no ha sigut gens fàcil. Finalment, després de moltes pressions en la Comissió Paritària,hem aconseguit que l’empresa convertira 281 treballadors temporals en indefinits. Ara el pròxim repte és regularitzar tots els treballadors que tenen un contracte temporal amb frau de llei.
Durant els darrers anys també hem pressionat per trencar el costum de tirar al carrer un bon grapat de treballadors quan arribava l'estiu i que estaven condemnats a la incertesa de tornar a ser contractats.

Els treballadors som el millor patrimoni de l'empresa. Podem i volem fer més producció pròpia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada