dimarts, 14 de juny del 2011

RTVV JA NO SAP QUÉ INVENTAR PER A NO PAGAR LA CLÀUSULA DE REVISIÓ SALARIAL ALS TREBALLADORS

L'empresa ja no sap que inventar per a no pagar la clàusula de revisió salarial als treballadors. I a falta d'arguments, juga a fer “mangarrufes” i ajornar tot el que pot el pronunciament dels tribunals, encara que siga a costa de fer el ridícul a Madrid.

DE VALÈNCIA A MADRID

L'empresa va ser incapaç de defensar la seua postura en l'acte de conciliació que vam fer en el Tribunal d'Arbitratge Laboral de la Comunitat Valenciana (TAL). En compte d'això, va negar la competència del tribunal argumentant que, com RTVV té delegacions a Madrid i Barcelona, l'organisme competent per a la conciliació no era el TAL, sinó el Servei Interconfederal de Mediació i Arbitratge amb seu a Madrid (SIMA).

DEL TAL AL SIMA

L'argument de l'empresa d'anar a Madrid no tenia “trellat ni forrellat”, però des de la Intersindical no hem volgut donar-li cap oportunitat per a jugar als defectes de forma en l'Audiència Nacional. Per això, li férem cas i anàrem al SIMA. El tràmit ens ha fet perdre unes setmanes, però ha servit per posar en evidència el serveis jurídics de RTVV.

DEL SIMA A L'ONU?

El SIMA ja ha parlat. Ha sigut per manifestar que no pot intervindre perquè RTVV no està adherida a eixa organització i per tant no pot fer cap tipus de mediació. Elemental.

Ara només ens queda deixar el cas en mans dels jutges de l'Audiència Nacional que són els que hauran de prendre l'última decisió. A no ser que l'empresa ens plantege passar prèviament per l'ONU.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada