divendres, 27 de maig del 2011

LA RECLAMACIÓ DE LA CLÀUSULA DE REVISIÓ SALARIAL MÉS A PROP DE L'AUDIÈNCIA NACIONAL

La Intersindical ha denunciat RTVV davant el Servei Interconfederal de Mediació i Arbitratge (SIMA), amb seu a Madrid, per negar-se a pagar la clàusula de revisió salarial a tots els treballadors. També reclamem l'actualització del Plus Transport. El SIMA és un servei de mediació tutel.lat pel Ministeri de Treball i el pas per este servei és un procediment previ a la reclamació judicial davant l’Audiència Nacional.


DEL TAL AL SIMA I TIRO PORQUÈ ME TOCA

Ja els passats mesos de desembre i gener, esta secció sindical va portar el cas al Tribunal d’Arbitratge Laboral de la Comunitat Valenciana (TAL) sense èxit i sense que l’empresa reconeguera la competència del tribunal, que ella mateixa havia obligat a incloure en el VIII Conveni Col.lectiu.

Esta secció sindical considera que l’empresa té una última oportunitat per reconéixer i reparar el deute. Cas que no siga així, acabarem en l’Audiència Nacional, el que no faria més que allargar una situació absurda.

CLÀUSULA DE REVISIÓ SALARIAL

La nostra secció sindical reclama que es pague als treballadors la clàusula de revisió salarial prevista en el VIII Conveni Col.lectiu, que ascendeix a quantitats que oscil.len entre els 600 i els 1.500 euros segons categories. La clàusula de revisió salarial està inclosa en tots els convenis col.lectius de RTVV des de l’any 2.001 amb la mateixa redacció i sempre s’ha reconegut i pagat.

PLUS TRANSPORT

D’altra banda, també reclamem que es pague l’increment de l’IPC del plus de transport de 2010, que l’empresa tampoc no reconeix i que ascendeix a 3’01 euros per treballador. Es tracta d’una quantitat ridícula. Resulta evident que els tràmits judicials de tot este cas i el desplaçament a Madrid són més cars que el pagament immediat d’esta quantitat i, per això, no entenem la posició de l’empresa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada