dijous, 14 d’abril del 2011

ELECCIONS AUTONÒMIQUES: EL NOU-VELL PROGRAMA ELECTORAL DEL PP PER A RTVV

El programa electoral del PP dedica 15 línies a la RTVV. Els aspectes més destacables són el compromís de mantindre-la com a servei públic i la realització d'un contracte-programa que li done estabilitat financera. També anuncia canvis en la Llei de Creació, entre ells, transferir a les Corts la competència d'elegir Director General. La major part de les seues promeses són vells incompliments.


ESTALVIAR I SANEJAR

El PP juga amb els verbs estalviar i sanejar en el programa electoral, però no explica com pensa aplicar-los. Nosaltres estem d'acord a estalviar si és el contrari de malbaratar. També estem d'acord a sanejar l'empresa si això significa racionalitzar el seu funcionament i millorar la lamentable gestió que s'ha fet fins ara. És així com cal entendre-ho, o el PP està pensant en retallar producció i plantilla? Què vol dir el PP quan parla de “revisión de estructuras?”

EL CONTRACTE PROGRAMA




El programa electoral del PP parla d'un contracte-programa però no diu res sobre el seu contingut ni pren cap compromís en matèria de rellançament de la producció pròpia i manteniment de llocs de treball. Com podeu veure en el vídeo, el contracte-programa ja fou anunciat pel president de la Generalitat en les Corts i encara estem esperant-lo.

El PP diu que vol una televisió “bolcada en el servei públic” però això ja sabem el que ha significat fins ara.

MODIFICAR LA LLEI DE CREACIÓ

El PP anuncia la reforma de la Llei de Creació però només concreta transferir l'elecció del Director General a les Corts. Pretenen fer més canvis? Quins? Quan el programa parla de fer la reforma de la llei amb el “màxim consens institucional” que vol dir? Consens institucional per a ells és sinònim de consens polític i social?

UNA TELEVISIÓ PROFESSIONAL QUE NO AFAVORISCA EL GOVERN DE TORN

El programa electoral del PP es compromet a “impulsar una televisió professional, independent i al servei de tots els valencians. Una televisió pública, com Canal 9, que es finança amb diners de tots els valencians, ha de garantir en el seu funcionament intern l'absència de tractes de favor al govern de torn de la Generalitat. Mentre això no siga així, la Llei de Creació de l'ens i els seus principis de programació no seran més que paper mullat”. Perdó!, este darrer paràgraf no és del programa electoral del 2011, sinó del programa electoral del PP del 1995. En què estaríem pensant?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada