dijous, 24 de març del 2011

A RTVV JA NO CAL PREOCUPAR-SE PEL CÒMPUT QUINZENAL: SEGONS LOLA JOHNSON, ACÍ TREBALLEM PER DEVOCIÓ

La directora de Televisió Valenciana, Lola Johnson, ha dónat una nova dimensió a la política laboral de RTVV i ha dit que els treballadors que han cobert en Falles els actes de l'ofrena ho han fet per devoció. Ara només cal saber si també se'ls pagarà amb estampetes.



Cada vegada resulta més difícil trobar una paraula capaç de definir l'actuació de la nostra empresa. Una paraula capaç de resumir la barreja d'autisme, prepotència, autoritarisme, coentor i meninfotisme que caracteritza la casa. I una vegada trobada, caldria parlar de la sistemàtica falta de respecte que manté amb els treballadors i els seus representants. Només així es pot comprendre que, passades les Falles i en portes de la Magdalena, els treballadors encara no sàpiguen ni quan ni com se'ls aplicarà el còmput quinzenal, ni què cobraran. I si l'empresa no ha fixat el període de còmput quinzenal no ha sigut per oblit, perquè la Intersindical li ho ha demanat de totes les maneres possibles.

La justificació pot ser la que apunta Lola Johnson en el vídeo: que, tot i viure en una empresa que hauria de ser pública i aconfessional, ací treballem per devoció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada