dijous, 16 de setembre del 2010

SI PENSES QUE LA REFORMA NO AFECTA RTVV ESTÀS MOOOLT EQUIVOCAT

La reforma laboral ens fa més vulnerables a tots, amb indemnitzacions més barates. A partir d’ara les empreses podran rescindir contractes amb 20 dies d’indemnització per any treballat, amb un màxim d’una anualitat, quan tinguen pèrdues o preveuen tenir-les. Una disminució persistent d’ingressos pot justificar este tipus de comiat. Actualment un comiat improcedent es paga amb 45 dies per any treballat amb un límit de 42 mensualitats

LLEI DE REFORMA, LLEI DE L'EMBUT

Les empreses podran despatxar els treballadors argumentant causes econòmiques, tècniques, organitzatives o de producció. Ja no s’exigeix, com ara, que perille la seua viabilitat.
La llei interpreta que hi ha causes tècniques per acomiadar quan es produeixen canvis, entre altres, en els mitjans o instruments de producció.
L'empresa pot argumentar que hi ha causes organitzatives de comiat emparant-se, per exemple, en l'existència de canvis en els sistemes i mètodes de treball del personal.
També serà causa de comiat l'existència de canvis en la demanda dels productes o servicis que l’empresa pretén col.locar en el mercat.

JARABA VA OBRINT CAMÍ

Les bases de la reforma laboral encaixen perfectament amb la licitaciò de l'estudi que ha encomanat Jaraba este estiu sobre el futur de RTVV. Precissament l’estudi que ha encomanat a una empresa externa haurà d’identificar els punts forts i febles del grup i el seu posicionament en el mercat actual, el model organitzatiu, el model de contractació de serveis amb la finalitat d’optimitzar costs i avaluar l'actual model de recursos humans i l’adequació de les plantilles a les necessitats de la casa dins de l’actual marc laboral. També analitzarà el model de producció, tant pròpia com aliena, i el seu encaix amb la política d’adquisició de continguts per tal que la seua qualitat estiga en consonància amb la seua rendibilitat.
Encara penses que això no va amb tu?
Continuarà...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada