divendres, 12 de febrer del 2010

APROVADES LES PRESTACIONS SOCIALS 2009. LES COBRAREM EN LA NÒMINA DE FEBRER

La Comissió de Prestacions Socials ha aprovat el llistat definitiu de treballadors i treballadores beneficiats per les prestacions corresponents a 2009 en les categories d’ajudes a fills, per estudis i per pròtesis. De les 1741 sol.licituts presentades s’han denegat 47. Una volta aplicat el coeficient corrector, donat que les peticions superen els fons existents, cada treballador rebrà en la nòmina d’estes mes el 69’75 per cent del que ha sol.licitat.

La relació definitiva de beneficiats s’ha aprovat una volta complit el tràmit de revisar les al.legacions presentades que, per primera vegada i gràcies al reglament que s’ha fet, han pogut presentar els treballadors disconformes amb la primera resolució.

Les principals raons per les quals s’han denegat les concessions han sigut: no homologació dels centres que imparteixen estudis d’idiomes, no arribar a la cotització de 180 dies en el període de sol.licitut i no presentar les factures i rebuts oportuns o presentar-les fora del termini establert.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada