dijous, 22 d’octubre del 2009

POR QUÉ LO LLAMAN AMOR CUANDO QUIEREN DECIR SEXO

Des de la Intersindical volem felicitar efusivament el sindicat USO. Cada vegada que hi ha una reestructuració, els seus afiliats, especialment els que anaven en la llista en les passades eleccions sindicals, pugen com la bromera.
A falta de saber els càrrecs agraciats amb la pedrea del segon escalafó, tres aguerrits sindicalistes de la USO han aconseguit col.locar-se en els següents càrrecs:

Luis Redondo: Subdirector Producció i Mitjans Tècnics. Número 3 de la USO en la llista de les passades eleccions sindicals.

Amparo Montañana: Cap Secció Relacions Externes. Exregidora del PP en l'Ajuntament d'Alboraia i autora de notícies tan curioses com la de "les dones trien anar a la pelu abans que pagar la hipoteca", notícia que, per votació popular, figura com una de les deu més coentes de la història de Canal 9, que ja és dir. Número 4 de la USO en les passades eleccions sindicals. Vos reposem el vídeo d’Amparo Montañana sobre les dones i la perruqueria perquè un dia la faran directora de l’Institut de la Dona i no sabrem per què:

http://www.youtube.com/watch?v=NC7T9y1q5Iw

Javier Ovejero: Cap Secció Mitjans Tècnics. Número 7 en les passades eleccions sindicals.

Bingo. Un subdirector i 2 caps de secció. A açò cal afegir altres persones que també anaven en la llista i que, des de fa temps, també ocupen llocs de responsabilitat en l’empresa. És el cas de Javier Martínez Vivanco, per exemple.

Acabem esta informació amb una consulta en el diccionari. Més que res per a fer pedagogia. Hui vos aportem tres entrades recollides textualment del diccionari de la RAE.

sindicato. 1. m. Asociación de trabajadores constituida para la defensa y promoción de los intereses profesionales, económicos o sociales de sus miembros.

~ amarillo.
1. m. Organización sindical cuyo objetivo es minar la acción reivindicativa de los sindicatos obreros.


lobby.
(Voz ingl.).
1. m. Grupo de personas influyentes, organizado para presionar en favor de determinados intereses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada