divendres, 25 de setembre del 2009

L'EMPRESA ES COMPROMET A MANTINDRE ELS LLOCS DE TREBALL

L’empresa ha anunciat que, en línia amb el que ha passat este estiu, té previst mantindre els llocs de treball dels treballadors temporals. És més, l’empresa avança que té “vocació d’estabilitat” del personal de la casa. El que no hi haurà en els pròxims mesos serà nous contractes.

L’empresa no ha volgut concretar-nos si el manteniment dels llocs de treball del personal temporal es manté fins a desembre o fins al mes de juny però volem entendre que, una vegada encetada la programació d’hivern, la temporada acaba en juny.

Respecte als treballadors indefinits, este sindicat ha sol.licitat una paritària per parlar de la qüestió, a ser possible en la primera quinzena d’octubre.


CÒMPUT QUINZENAL DEL 9 D'OCTUBRE

L’empresa ha avançat que el còmput quinzenal del nou d’octubre al que fa referència el VIII Conveni Col.lectiu comença el 28 de setembre i acabarà l’11 d’octubre. Afectarà l’operatiu implicat en la cobertura dels actes festius del nou d’octubre, és a dir, localització, muntatge i desmuntatge i cobertura de l’acte previst.
És la primera vegada que l’empresa ens informa de les dates i els operatius implicats en un còmput quizenal. Els treballadors que siguen inclosos dins d’este còmput hauran de tindre la comunicació dels seu cap i el seu horari de treball i descans.
És tracta d'un pas en la bona direcció. Ara, el que cal és que l'empresa aplique el càlcul de les hores extraordinàries respectant el que diu el conveni però renunciant a les interpretacions arbitràries que ha fet fins ara.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada