NOMÉS AMB EL VOT, JA HEM GUANYAT ALGUNES BATALLES

dimarts, 1 de novembre del 2011 ·


El resultat de les eleccions de divendres passat servirà per conformar un nou Comité d'Empresa amb una aclaparadora majoria de les opcions d'esquerra. Els treballadors han sabut desemmascarar i destriar els sindicats que defensen els seus interessos d'aquells que defensen els interessos de l'empresa. S'ha votat bé i de forma massiva. Ara, són els sindicats els que haurem de fer els nostres deures avançant en la unitat sindical que ens han reclamat insistentment durant la campanya electoral.


HI HA AVANÇOS QUE JA S'HAN CONVERTIT EN REALITAT


Tots sabem que venen temps difícils, però cal que sapiguem que amb el nostre vot ja hem guanyat algunes batalles. La primera d'elles és que els sindicats, com a representants dels treballadors, han vist renovada i reforçada la seua legitimitat per afrontar els problemes que ens venen de cara.
El període de vigència del VIII Conveni acaba el 31 de desembre. Podem avançar que l'ampla majoria d'esquerra que hem aconseguit en les eleccions farà impossible que l'empresa torne a caure en la temptació de negociar un nou conveni extraestatutari com va fer fa uns anys amb USO. Esta és una altra batalla guanyada.
Les eleccions també han aconseguit un canvi important en la correlació de forces que hi havia en la Comissió Paritària. En esta, USO tenia fins ara la majoria absoluta. Ara, la Intersindical duplica la representació del sindicat de Vicente Sanz i la redueix a la més absoluta irrellevància.

LES URNES HAN AVALAT LA NOSTRA ACCIÓ SINDICAL

La Intersindical ha obtingut 6 representants en el Comité d'Empresa. Però dir que hem doblat vots i delegats no és suficient si no analitzem esta pujada prenent com a punt de referència les eleccions del 2007. En este sentit, cal recordar que USO perd 6 delegats, CCOO en perd 1, UGT puja un delegat i la CGT manté els que tenia. Veure comparativa 2011-2007
Amb estes dades, l'única lectura que podem fer és que les urnes han avalat l'acció sindical que ha dut la Intersindical al llarg dels darrers quatre anys. Una acció sindical diferenciada que ha consistit a combinar la negociació, la mobilització i la defensa dels nostres drets en els tribunals. El nostre compromís és continuar treballant en la mateixa línia.

ARA, CAL AVANÇAR EN LA UNITAT

La nostra campanya electoral, tal i com reflecteixen els nostres cartells, s'ha basat en tres missatges: desemmascarar USO i CSIF, animar els treballadors a votar opcions d'esquerra i enviar el missatge que la història no està escrita i que l'escriurem entre tots i totes. Ara, una vegada deixats en evidència els sindicats de l'empresa i aconseguida una ampla majoria de les opcions veritablement sindicals, ha arribat el moment d'avançar en el tercer objectiu: la unitat sindical. Nosaltres ens comprometem a fer-ho i a informar els treballadors dels passos que uns i altres donem o deixen de donar en eixa direcció.

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA


VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.