MENTEIXEN I JUGUEN AMB EL PA DELS TREBALLADORS

dijous, 29 de setembre del 2011 ·

El conseller d'Hisenda, José Manuel Vela, cada dia obri més la boca i ho fa amb més frivolitat. Hui, hem pogut llegir en la premsa que vol acabar amb tots els grans esdeveniments, regalar la Ciutat de la Llum i liquidar el palau de les Arts i Canal 9. I per acabar-ho d'arredonir, “fonts de la Generalitat” han posat en boca del nostre sindicat que en RTVV cal fer una retallada de plantilles a la qual la Intersindical no s'oposarà. És una mentida intolerable. Sobre tot, quan es dóna la circumstància que, just ahir, la Intersindical va fer unamobilització sota el lema “ací no sobra ningú”.


LA FRIVOLITAT COM UNA DE LES BELLES ARTS

Fa temps que el govern valencià i la direcció de RTVV ha transformat la frivolitat en una de les belles arts. I una de les millors mostres és el tractament que estan donant a la possible reestructuració de plantilles. Durant els darrers mesos hem assistit a un seguit d'informacions parcials i contradictòries. Un dia es parlava d'un ERO, al dia següent es deia que no necessàriament hi hauria un ERO. Un dia, que es tirarien al carrer mil treballadors de colp, l'altre que seria a poc a poc. A l'endemà, s'assegurava que la reestructuració de la plantilla estava pràcticament tancada. A continuació, que totes les possibilitats continuaven obertes. Uns, que la retallada de personal es faria a setembre, altres que després de les eleccions. I, fins i tot, hi ha qui ha apuntat que no es farà res abans de dos anys. Les constants declaracions que ens arriben d'uns i altres contrasten amb la nul.la informació que estan rebent els sindicats, fins l'extrem que la Intersindical ha denunciat l'actitud de l'empresa davant la Inspecció de Treball.

EL BOMBERO PIRÒMANO

Fins estos moments, la única cosa que ningú qüestionava era la continuïtat de Canal 9 i Ràdio 9. El mateix president de la Generalitat, Alberto Fabra, ha declarat recentment que és un projecte irrenunciable. Ara, el conseller Vela diu alegrement que cal tancar-les. Es dóna la circumstància que José Manuel Vela es va negar a tindre amb nosaltres una reunió monogràfica argumentant que RTVV no era competència seua, sinó del conseller d'Economia, Enrique Verdeguer. Ara sembla que ha obert la seua gran boca per canviar d'opinió.

Vela intenta aparéixer com un tècnic acabat d'aterrar en una conselleria en la qual s'ha trobat un desastre econòmic. La realitat és que porta més de 10 anys decidint la política pressupostària de Zaplana i Camps. La situació de hui és responsabilitat seua. Que no vulga fer pagar als treballadors totes les autoritzacions que ha fet per a pagar, per exemple, sobrecostos del 30 per cent en la ciutat de les arts i les ciències. Això per no parlar de la política de fundacions.


LA INSENSIBILITAT D'UNA CABRA SIBERIANA

Les declaracions i contradeclaracions a les quals ens referim estan provocant una angoixa constant entre els treballadors. I és de molta frivolitat jugar amb el pa de centenars de famílies de forma irresponsable. Sense respectar el dret que tenen els sindicats a conéixer la situació de l'ocupació en l'empresa i la seua previsible evolució sense cuidar les formes més elementals i amb la insensibilitat d'una cabra siberiana.

No cal dir-ho, però li ho recordarem al conseller i a l'empresa: si este sindicat té dos raons d'existir, una és lluitar per l'estabilitat i el manteniment dels llocs de treball i l'altra millorar les condicions laborals dels treballadors. En això hem estat, en això estem i en això estarem. I els fets així ho avalen.

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA


VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.