L'EMPRESA NO SAP, NI VOL ENTERAR-SE. TAMPOC TÉ INTENCIÓ DE COMPLIR ELS SEUS COMPROMISOS NI LES SEUES OBLIGACIONS

dimarts, 2 d’agost de 2011 ·

La Intersindical Valenciana en RTVV manifesta el seu estupor i indignació per la informació apareguda hui al diari Levante-EMV en relació al comiat de 1.000 treballadors dels 1.800 de què disposa l’ens i les dos societats anònimes que la conformen. La Intesindical ha començat a fer gestions a tots els nivells per tal d'esclarir la notícia i exigir els drets dels representants dels treballadors a rebre informació sobre els plans de l'empresa. Un dret que avala la legislació laboral i que, si cal exigirem davant els tribunals.L'EMPRESA NO SAP I EL QUE SAP NO VOL DIR-HO

Esta secció sindical s’ha posat en contacte amb el secretari general de RTVV. El resultat de l'entrevista ha sigut el següent:
  • Juan Prefaci ens ha assegurat que també s’ha enterat per la premsa de la informació, cosa que no podem dir que ens console.

  • Ens ha informat que el Director General de RTVV mai no s’ha reunit amb el President de la Generalitat ni amb el conseller d’Hisenda per parlar d’estes qüestions.

  • Ens ha assegurat que l’informe de Price-Waterhouse no parla en cap moment de comiats, sinó únicament de l’estructura d’esta casa i de la seua situació econòmica i patrimonial.

  • Afirma que la font de la notícia no és l’empresa sinó la Generalitat, cosa que ens ha acabat d'escandalitzar, ja que qüestiona com interlocutora l'actual direcció de RTVV.

  • El Secretari General, en contra del compromís que va adoptar amb els sindicats en la Comissió Paritària a instàncies de la Intersindical, es nega a donar als sindicats l’informe de Price-Waterhouse fins a després de l’estiu. Un ajornament que només servirà per sembrar la inquietud entre els treballadors de forma irresponsable.

ELS DRETS DELS TREBALLADORS I DELS SEUS REPRESENTANTS NO ES PODEN CONCULCAR IMPUNEMENT

  • Li hem demanat, per enèsima vegada, l’informe de Price-Waterhouse. Perquè tenim dret, però també perquè és la millor manera de tallar en sec els rumors i les filtracions esbiaixades sobre el seu contingut.

  • Considerem que la manca d’informació és una vulneració flagrant de l’article 64 l’Estatut dels Treballadors, que atorga als treballadors i als seus representants accés a la informació sobre el seu futur laboral.

  • Li hem exigit que la direcció envie una nota de premsa per desmentir que l’informe de Price-Waterhouse planteja el comiat de mil treballadors.

  • Ens reservem el dret d’acudir a la Inspecció de Treball o a qualsevol altre organisme per defensar el dret a ser informats i a participar activament en la defensa dels drets dels treballadors.

  • Li hem enviat una carta al director general, secretari general, subdirectora de recursos humans i materials, directors de la televisió i de la ràdio per saber què està passant ací i demanar-los una entrevista. Veure escrit.

SI L'EMPRESA NO SAP RES, LA RESPONSABILITAT D'INFOMAR LA TÉ EL GOVERN VALENCIÀ

La Intersindical s'ha dirigit hui mateix a la Conselleria d’Hisenda i al President de la Generalitat per sol.licitar-los una entrevista que ens permeta obtindre informació i, paral.lelament, defensar els llocs de treballs dels treballadors d’esta casa. El govern valencià pot deslegitimar la direcció de RTVV a l'hora de pensar en el futur de l'empresa, però no pot deixar els treballadors al marge, ni obviar els drets dels seus representants.

Reiterem, una vegada més, que els treballadors no som els culpables de la dolenta i corrupta gestió econòmica d’esta empresa. Són els seus gestors els que l’han portat a l’abisme patrimonial, econòmic i d’imatge en què es troba.

Demanem als treballadors serenitat però també mobilització per defensar esta empresa i els nostres llocs de treball. Reiterem, una vegada més, que esta secció sindical està treballant i que continuarem informant-vos.

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.