dilluns, 18 de juliol del 2011

SANZ CANVIA D'ESTRATÈGIA I NO RATIFICA LES DECLARACIONS QUE VA FER DAVANT EL JUTGE

El magistrat del jutjat de primera instància i instrucció número 1 de Paterna ha comunicat hui formalment a Vicente Sanz que seurà al banc dels acusats de l’Audiència de València per respondre dels delictes d’abusos sexuals pels quals està processat.


Sanz, que s’ha personat al jutjat acompanyat dels seus advocats, s’ha negat a declarar però sí ha dit que no es ratifica en les primeres declaracions que fa ver davant el jutge. Això significa que sembla iniciar un canvi d’estratègia que concretarà en el transcurs del judici.

L’exsecretari general de RTVV ha avalat amb uns terrenys agraris la fiança de 30.000 euros que li demanava el jutge en l’acte de processament.

Vicente Sanz ha sigut rebut per un núvol de fotògrafs, càmeres de televisió i redactors de dintints mitjans de comunicació tant valencians com de la resta de l’Estat. Ni a l’entrada ni a l’eixida de la compareixença, que ha durant una mitja hora, Sanz ha volgut fer declaracions a la premsa.

El processament comporta la pràctica finalització de la fase d’instrucció a falta d’alguns recursos pendents. Tot seguit, el cas passarà a l’Audiència de València, on el juí podria celebrar-se probablement a primers de l’any 2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada