divendres, 1 de juliol del 2011

LUÍS REDONDO: UN HOME DE VICENTE SANZ EN LA DIRECCIÓ DE CANAL 9

La Intersindical Valenciana en RTVV lamenta el nomenament de Luis Redondo com a nou director de TVV. Considerem que Redondo no és la persona adequada per a dirigir la televisió pública perquè és la prova més palpable del poder que encara manté Vicente Sanz, l’exsecretari general en l’ens, imputat per delictes contra la llibertat sexual de tres treballadores.


La Intersindical creu que TVV necessita gestors honrats, austers i amb les idees clares. Fins ara,
Redondo s’ha caracteritzat per racanejar dietes als treballadors mentre s’embarcava en viatges a l’estranger pagats amb diners de l’empresa. Els mitjans de comunicació han contat el seu viatge al Brasil amb l’excusa del Premi de Fòrmula 1 o el que va realitzar al Pol Nord per fer un programa especial.

Redondo ha passat, només en quatre anys, de ser cap de producció d’Alacant a director de TVV previ pas per la secció sindical USO, en la qual figurava com a número 3 en les passades eleccions sindicals.

La secció sindical USO, el joguet de Vicente Sanz, s'ha convertit en una pedrera de directius i també en el màxim defensor de l'exsecretari general. En el cas de Redondo, les relacions superaven el vessant professional i mantenia una estreta relació personal i pràcticament familiar amb Sanz, de la qual els dos feien ostentació davant els treballadors de l’empresa.

La Intersindical considera un error que totes les solucions a la gestió de RTVV passen per col.locar persones afins a Pedro García o Vicente Sanz que, si per alguna cosa s’han caracteritzat, és per la nefasta herència que han deixat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada