PER QUÈ EL COMITÉ D'EMPRESA HA ACABAT COM EL ROSARI DE L'AURORA (2ona. part)

dimecres, 12 de gener del 2011 ·

VICENTE SANZ I LA GRAN EVASIÓ D'USO

El 11 de març del 2010 es va reunir el Comité d'Empresa. Entre els seus punts n'hi havia un que tractava sobre la denúncia de tres periodistes contra Vicente Sanz i un altre plantejat per CGT en el qual es demanava la destitució del Secretari del Comité d'Empresa, Víctor Sánchez.

Sobre el punt referit a Vicente Sanz hi havia dos postures clares. La Intersindical, CCOO i CGT demanaven la seua destitució definitiva del càrrec i l'obertura d'un expedient disciplinari contra ell. Per la seua part, USO i UGT van centrar les seues intervencions en la presumpció d'innocència de Vicente Sanz. La Intersindical també va plantejar la possibilitat que el Comité d'Empresa es personara en la causa contra Sanz.

La reunió fou molt tensa i arribà un moment en què el Secretari se'n va anar. Després, va tornar. A continuació fou USO en bloc la que se n'anà. Aleshores, el Secretari, conscient de que podia prosperar la seua destitució gràcies als vots de la Intersindical, CCOO i CGT, va abandonar la reunió amb l'objectiu d'evitar l'existència de quorum. Que és el que passà. La reunió, es va quedar a mitges i no pogué continuar.

DE LA GRAN EVASIÓ AL TONGO

El 18 de maig es convocà una nova reunió del Comité d'Empresa per a elegir els membres dels tribunals de pràctiques. La Intersindical, CCOO i CGT proposarem que abans d'encetar este punt acabarem els que restaven pendents. És a dir, els referits a Vicente Sanz i la destitució del Secretari. El president en funcions, el trànsfuga Gabriel Martí, i el Secretari, Víctor Sánchez, fent ostentació d'un injustificable autoritarisme, es van negar a que es tractaren. Entre altres coses perquè eixe dia faltaven alguns delegats d'USO i els tres sindicats esmentats teníem una clara majoria.

A continuació, es va passar a tractar l'elecció dels membres dels tribunals de pràctiques. Nosaltres, CCOO i CGT tornarem a coincidir novament a l'hora de denunciar el procés de selecció dels tribunals i vam proposar que el Comité d'Empresa es pronunciara en contra de la convocatòria de pràctiques. Els delegats d'USO, vist que la correlació de forces els perjudicava, van decidir anar-se'n amb l'objectiu de no lligar-se al resultat de la votació. Acte seguit, Víctor Sánchez va fer el mateix. Aconseguí el seu objectiu: la reunió, sense quorum i sense secretari, no pogué continuar.

Una setmana després, Víctor Sánchez presentà la seua dimissió com a secretari i Gabriel Martí la seua com a president en funcions. Des d'aleshores, el Comité d'Empresa no s'ha tornat a reunir.

ELS ACORDS QUE NO HA CALGUT IMPUGNAR

La Intersindical fa temps que s'ha reservat el dret a impugnar els acords del Comité d'Empresa en els quals vote Gabriel Martí en considerar que no té dret a fer-ho i així està denunciat en els tribunals. Es tracta d'una iniciativa que no ha calgut posar en marxa en cap moment ja que en tot este temps el Comité d'Empresa no ha pres cap acord que es puga considerar com a tal. Demà, seguirem l'explicació.

________________________________________________________________

1ª Part.- El que ningú no t'ha contat de l'ERO

2ª Per què el Comité d'Empresa ha acabat com el rosari de l'Aurora.

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA


VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.