SENYOR JARABA: NO LI ESTARAN CREIXENT ELS NANS?

dimarts, 22 de juny del 2010 ·









LA MILLOR DEFENSA NO ÉS UN MAL ATAC

Senyor Jaraba: no ens mire a nosaltres, mire el seu entorn. Resulta massa sospitós que l'empresa intente obrir un expedient disciplinari a onze sindicalistes per participar en una vaga correctament convocada. No ho diem nosaltres, ho diu la resolució de la conselleria on concreta que afecta tots els treballadors de la casa i diu els serveis mínims que han d'establir-se en els informatius de la ràdio i la televisió. Millor seria que es preocupara d'aclarir per què l'empresa va desconvocar la vaga i per què es va negar a establir els serveis mínims que li marcava la conselleria. Veu? Ahí si que sembla que han existit irregularitats.

VICENTE, ESTÀ PRESENTE

Senyor Jaraba: que no li sorprenga que comparem la seua forma d'actuar amb els sindicalistes amb la que vosté ha tingut amb el senyor Vicente Sanz. A qualsevol sobta que en el nostre cas haja tingut una entrada de cavall andalús i en el de l'ex secretari general una parada de burra manxega. Tardar cent dies en actuar contra un cas d'assetjament sexual tant greu com el denunciat, és tot un record. I ara toca tornar a repetir-li-ho: mire al seu entorn. Segur que els que li han aconsellat dilatar indefinidament l'expedient de Sanz, són els mateixos que li han demanat que òbriga un expedient a aquells que no han fet més que defensar els seus drets i els dels companys a través d'una vaga.


UN PROTOCOL SENSE CONSENS

Senyor Jaraba: no és sospitós poder acostar postures en les coses més difícils i trencar la negociació quan arriben les més fàcils? És el que ha passat en la negociació del protocol contra l'assetjament laboral on després d'estar molt a prop de l'acord, l'empresa ha negat la participació de dos sindicats en la comissió instructora amb l'argument de que no han firmat el conveni. I què tindrà que veure una cosa amb l'altra? I esta ximpleria, ha trencat el consens. Tornem a repetir-li-ho: mire al seu entorn perquè, pot ser, aquells que l'han privat de presentar un protocol de consens en un moment en el que calia el consens són els mateixos que li han aconsellat obrir un front sense peus ni cap contra els sindicalistes i deixar que es morira l'expedient del senyor Sanz.

COMPTE AMB LES "COINCIDÈNCIES"

Senyor Jaraba: no cal dir-li que el dimarts té una acreditada mala fama. Fer pública l'obertura d'expedients disciplinaris i trencar el consens sobre el protocol d'assetjament el mateix dia que acudeix al Consell d'Administració i en vespra d'acudir a la Comissió de Control de RTVV és d'una oportunitat digna de millor causa. I la millor prova és que ha decidit fugir i no acudir a les Corts.
Cuides del foc amic. Crega'ns: agafe un metro, prenga les mesures al seu entorn i comprove que no li estan creixent els nans. Clar que igual tot és cosa seua i és vosté qui gaudeix ficant els peus en tots els bassals que troba.

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA


VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.