VICENTE SANZ: NI UN MINUT MÉS EN L'EMPRESA

dimarts, 23 de febrer de 2010 ·


La Intersindical ha demanat al Director General, José López Jaraba, la destitució immediata de Vicente Sanz i li ha advertit que cada minut que passa està fent-se més còmplice de la seua menyspreable conducta. També és un un greuge a totes les treballadores i treballadors d'esta casa, que estan alarmats davant estos esdeveniments.

Quan tres dones es troben de baixa laboral i reflecteixen el seu calvari com ho han fet elles, no es pot reclamar la presumpció d'innocència com a coartada. Fer-ho, seria tant com qüestionar la veracitat d'unes acusacions que estan comportant un elevat cost personal per a aquelles companyes que s'atreveixen a fer-les. Precisament per este motiu considerem que, més enllà de plantejar el principi de presumpció d'innocència, el que hauríem de preguntar-nos és quantes treballadores més han passat pel mateix i no s'han atrevit a acudir als tribunals.

Des de la Intersindical manifestem la nostra solidaritat amb les denunciants i advertim que no anem a permetre cap tipus de represàlia contra elles. Alhora, fem una crida a totes aquelles dones que han sigut assetjades perquè donen un pas endavant.

La degradant actuació de Vicente Sanz cal que siga investigada fins les últimes conseqüències i posa en relleu la urgència de posar en marxa el Pla d'Igualtat que estem negociant i que hauria d'incloure les mesures necessàries per impedir nous escàndols com éste.

El comportament de Vicente Sanz no ens sorpren en la mesura que és una manifestació més de la política frívola, autoritària, arbitrària i masclista que practica en RTVV des de fa molts anys. No és la primera vegada que es vulneren els drets dels treballadors i la dignitat que mereixen com a persones. L'assetjament laboral, el bandejament dels professionals que alcen la veu, les amenaces i la represàlia són comportaments habituals en l'empresa.

CARTA AL DIRECTOR GENERAL

La carta que ha enviat la Intersindical al Director General demana la destitució de Vicente Sanz, l'obertura d'una investigació interna i la convocatòria de la Comissió d'Igualtat. També reclama que l'empresa pose els seus serveis jurídics al servei de les treballadores. Llegir tota la carta.
Veure informació de "El País"

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.