GUIÓ PER A GUIONISTES

dilluns, 25 de maig de 2009 · 0 comentaris

Els guionistes que fan de periodistes o altres categories superiors a la que tenen reconeguda són una bona mostra de les irregularitats sistemàtiques que defineixen la política laboral de RTVV. Un doble frau en el qual conflueix la burla a les borses de treball establertes en el Conveni Col.lectiu i als drets retributius marcats a l'Estatut dels Treballadors. La impunitat amb la qual actua però, ha començat un conte enrrere perquè el Jutjat del Social de València ha donat la volta als plantejaments que venia defensant fins ara l'empresa per perpetuar les irregularetats.RECLASSIFICACIÓ LABORAL O DEMANDA SALARIAL?

Segons l'empresa, si un guionista fa funcions d'una categoria superior a la seua, el que ha de fer és demanar una nova classificació dels seu lloc de treball. Acceptar este tipus de plantejament hauria sigut tant com entrar en un cul de sac. És per este motiu que des de la Intersindical hem plantejat la demanda com una qüestió estrictament salarial. I hem encertat ja que la jutgessa ens ha donat la raó en allò que considerem fonamental: que a igual treball, igual salari.


SOBRE LES FUNCIONS DEL GUIONISTA

L'empresa ha intentat treure partit del fet que el conveni col.lectiu no estableix les funcions dels guionistes. La sentència aconseguida per la Intersindical però, dona la volta a este argument en assenyalar que el que està en joc no són les funcions dels guionistes, sinó demostrar que les que realitza el demandant són les mateixes que fan els periodistes.


LA TITULACIÓ

La sentència aporta un aclariment sobre les titulacions que calen per treballar de periodista o en qualsevol altre treball: valen totes aquelles que es van acceptar com a bones en les passades oposicions a RTVV.


QUIN ABAST TÉ LA SENTÈNCIA?

D'entrada només afecta a la persona que ha presentat la demanda, però és evident que reforça futures reivindicacions tant individuals com col.lectives que es puguen plantejar en un futur.
Els treballadors també han de saber que si se'ls acaba el contracte pel motiu que siga i no tenen clara la seua renovació poden plantejar una disconformitat amb el finiquito i exigir els endarreriments d'un any en base a la categoria superior en la qual han treballat.


QUANTS DINERS ES PODEN RECLAMAR?

Els endarreriments estan limitats a un any. Cal tindre en compte que les quantitats varien perquè afecten conceptes com triennis, hores extraordinàries, plusos i altres conceptes retributius no generalitzables. En qualsevol cas, per als guionistes que fan de periodistes estem parlant d'un mínim de 7.500 euros.


LA SENTÈNCIA AFECTA NOMÉS ALS GUIONISTES QUE FAN DE PERIODISTES?

Te el mateix valor per als guionistes que fan de periodista que per als que desenrotllen qualsevol funció d'una categoria superior a la seua. Per exemple, guionistes que fan de productors. La base és la mateixa: l'article 39-4 de l'Estatut dels Treballadors que també recull el conveni col.lectiu.


QUE PODEN FER ELS TREBALLADORS AFECTATS?

La demanda individual és una alternativa que sempre ha estat a l'abast dels treballadors però la precarietat laboral i les possibles conseqüències de plantar cara a l'empresa sempre han pesat més que la defensa dels seus drets. La Intersindical es decanta per trobar una eixida negociada amb l'empresa i a això dedicarà tots els seus esforços. Només si esta via fracassa, ens plantejarem altres alternatives.


I MENTRESTANT, QUÈ?

El més important és que els treballadors arrepleguen qualsevol tipus de document que, directament o indirectament, demostre les funcions reals que està desenrotllant. Penseu també en possibles testimonis, de dins i de fora de l'empresa, que avalen el treball real que esteu fent.

EMPRESA PÚBLICA O REPÚBLICA BANANERA?

divendres, 22 de maig de 2009 · 0 comentaris

L'Estatut dels Treballadors estableix taxativament un descans setmanal obligatori que, com a molt, pot acumular-se en dos setmanes. Això significa que ningún treballador de RTVV pot treballar més de 10 dies seguits. L'empresa però, es nega a aplicar la llei. A la Unitat d'Enllaços i Unitats Mòbils sembla que tot val. Els caps s'excusen assegurant que segueixen les instruccions que els dona la direcció i la direcció s'espolsa responsabilitats afirmant que no en sap res. És la impunitat de les repúbliques bananeres. Només en el període que va del 27 de febrer al 19 de març hi ha quatre treballadors d'unitats mòbils que han treballat 21 dies seguits i un altre que n'ha fet 19. Però això no es res comparat amb l'incompliment de la jornada màxima establerta per la legislació vigent.


L'Estatut dels Treballadors diu amb una claretat meridiana que entre jornada i jornada de treball es té que donar un descans mínim de dotze hores. L'incompliment d'esta mesura va més enllà d'un estricte dret laboral i entra de ple en el capítol de salut i seguretat laboral. A l'empresa però, això sembla importar-li un rave.

Durant el mes de gener, els treballadors, en 28 casos, van empalmar jornada sense respectar el descans mínim. En 14 casos el descans fou de 8 hores, en altres 8 casos el descans fou de 10 hores. Altres 5 descansaren 9 hores i en un cas el descnas fou de set hores.

Durant el mes de febrer el descans fou de 7 hores en 7 casos, de 8 hores en 11 casos, de 9 hores en 15 casos i de 10 hores en 5 casos.

En el mes de març el descans fou de 7 hores en un cas, de 8 hores en 10 casos, de 9 hores en 7 casos i de 10 hores en cinc casos. El rècord el tenen dos treballadors que tinguren un descans entre jornada de 6 hores.

En el mes d'abril la jornada de descans fou de 7 hores en 8 casos, de 8 en 16 i de 9 en altres 8. Maig, porta el mateix camí. Els números, a primera vista, poden semblar que no són molt grans, però cal tindre en compte que estem parlant d'un col.lectiu reduit.

La Intersindical no pot permetre que continuen realitzant-se estes irregularitats perquè tenim la responsabilitat d'evitar-ho i perquè no volem carregar sobre les nostres esquenes les conseqüències que poden tindre estos ritmes de treball. En este sentit, cal remarcar que es tracta de personal que moltes vegades treballa a molts quilòmetres i que, per tant, ha de conduir i transportar personal. Amb el risc afegit que, sovint, fan treballs delicats, com ara els elèctrics, els auxiliars d'explotació o els tècnics electrònics.

La Intersindical ja ha plantejat esta qüestió en la Comissió Paritària. Alli, l'empresa ens dona al raó, però deixa fer. Esperem tindre més sort en la Inspecció de Treball i els tribunals.

O LA LA, UNE AFFAIRE DE CORRUPTION!

dijous, 21 de maig de 2009 · 0 comentaris


En el món real, tots els mitjans de comunicació destaquen que Camps continua imputat per un possible delicte de suborn. Fins i tot, l’agència France-Press es fa resó: ”Un baron de l'opposition de droite espagnole, le président de la région de Valence (est) Francisco Camps, a été interrogé mercredi par un juge dans une affaire de corruption … M. Camps est soupçonné de s'être fait offrir pour environ 12.000 euros de costumes par une entreprise proche du PP qui aurait obtenu pour 4 millions d'euros de contrats de la région de Valence entre 2005 et 2009”.Mentrestant, ni Canal 9, ni Ràdio 9 s’han enterat de la imputació ni de les acusacions que pesen sobre Camps i “los hombres de Paco”.

CANAL 9: NI IMPUTACIÓ, NI SUBORN, NI TRATGES

Canal 9 ha obert l’informatiu amb la situació de l’economia sense que la declaració del President de la Generalitat haja merescut figurar al sumari on sí hi havia notícies com el “besamans” de la Mare de Déu o el juí a quatre mossos d’esquadra a Barcelona.
La notícia de les declaracions s’ha donat a les 14:39 hores del migdia i ha durat 2 minuts 30 segons. Hem pogut escoltar Francisco Camps i Soraya Sáenz de Santamaría sense que les paraules “imputació”, “suborn” o “tratges” s’hagen citat en cap moment al llarg de la notícia. L’oposició tampoc no ha parlat. Ben al contrari, Camps ha aparegut envoltat de seguidors amb banderes que l’abraçaven i el besaven. Ni una paraula tampoc dels aldarulls a la porta del tribunal. Amb raó, “El hormiguero”es preguntava si allò era la declaració de Camps o la pasarell.la del festival de Cannes.

RÀDIO 9 AMAGA CAMPS DARRERE EL MANT DE LA MARE DE DEU

Ràdio Nou ha obert també l’informatiu del migdia amb la situació econòmica espanyola. A l’informatiu del migdia, s’ha contat la declaració de Francisco Camps i hem pogut escoltar les paraules del mateix President de la Generalitat, de Juan Cotino, Rita Barberà, Ricardo Costa, Mariano Rajoy i Esteban González Pons. Cinc declaracions seguides del PP !! L’oposició no ha tingut espai als informatius. Els oients que seguien Ràdio Nou tampoc no han sigut informats que Francisco Camps es troba imputat per un delicte de suborn.
Més curiós encara ha estat l’opció informativa de Ràdio Nou durant els butlletins horaris d’este matí. Mentre Francisco Camps declarava en el Tribunal Superior de Justicia, la unitat mòbil de Ràdio Nou seguia el “besamans” de la mare de Déu dels Desemparats.

JUANJO I LOLA, LOS REYES DE LA BOLA


La Intersindical ha tornat a demanar per enèsima vegada la dimissió dels responsables d’informatius de Ràdio Nou i Canal 9, Juanjo Braulio, i Lola Johnson, respectivament, per la seua evident falta de decència professional. Entenem que cap dels dos està capacitat per continuar dirigint els informatius d’uns mitjans públics que tenen l’obligació d’informar els ciutadans i no la de protegir Francisco Camps. RTVV no pot continuar sent el gabinet de premsa del PP. Com a treballadors de l’ens públic, ens sentim avergonyits un dia més de vore i escoltar uns informatius que no respecten els principis de pluralisme, veracitat i independència. Però encara hi ha una cosa més:els treballadors de RTVV estem farts de ser la risa de mitja Espanya i part de l'altra.

EL JUTGE DÓNA LA RAÓ A LA INTERSINDICAL: ELS GUIONISTES QUE TREBALLEN DE PERIODISTES TENEN DRET A COBRAR COM A PERIODISTES

dilluns, 18 de maig de 2009 · 0 comentaris

Una llarga arbitrarietat podria tindre el dies comptats. La intersindical ha guanyat la demanda que havia presentat a través d'un company amb contracte de guionista per tal que se li reconeguera i se li pagara d'acord amb el treball de periodista que era el que realment feia. La sentència obliga l'empresa a pagar-li amb efectes retroactius els diners que va deixar de cobrar durant un any i que superen els 7.000 euros. La sentència no és automàticament generalitzable a tots els que es troben fent de periodistes amb contracte de guionistes, però serà fonamental a l'hora de presentar noves iniciatives judicials, tant de forma individual com col.lectiva.

La sentència obtinguda per la Intersindical té una important repercussió econòmica ja que implica passar de cobrar d'acord amb el grup nou a fer-ho pel grup cinc. Això significa un increment en la nòmina d'entre 600 i 800 euros mensuals. En estes circumstàncies és molt probable que l'empresa intente allargar el pagament recorrent la sentència, tot i que sap perfectament que no té cap base legal per a fer-ho.

Amb esta iniciativa, la Intersindical ha complit una de les promeses que portava en el programa amb el qual va concòrrer a les eleccions sindicals.

Des de la Intersindical considerem que la millor manera de solucionar esta irregularetat que arroseguem des de fa molts anys és la negociació. L'empresa ha de saber que estem disposats a seure en el moment que vullga per buscar una eixida raonable. Per la seua part, els treballadors afectats també han de saber que no arribarem a cap acord ni prendrem cap decisió sense consultar-la prèviament amb ells.

Recordeu que cal guardar totes les nòmines i tota mena de documents que ajuden a demostrar que esteu realitzant tasques de periodistes a pesar d’estar contractats com a guionistes.
El compromís de la Intersindical amb els companys que fan de periodistes amb contractes de guionistes també és extensible als treballadors que, tot i que no són periodistes, també estan contractats de guionistes i fan treballs superiors als d'aquesta categoria laboral. Tots són víctimes de l'incompliment que fa l'empresa de l'Estatut dels Treballadors i de la utilització fraudulenta del conveni col.lectiu.

EXCLUSIVA: CRUZ I RAYA MESTRES DE PERIODISME DE LOLA JOHNSON I JUANJO BRAULIO

dijous, 14 de maig de 2009 · 0 comentaris

ELS FETS

Canal 9 i Ràdio 9 han amagat que Camps ha sigut imputat pel Tribunal Superior de Justícia per un possible delicte de suborn, cosa que resulta patètica quan tots els mitjans de comunicació han donat complida informació. Però als responsables d'estes misèries els dona igual el descrèdit de RTVV mentre ells continuen amb la panxa plena. Des de la Intersindical, una vegada més, hem demanat la seua destitució. Però quí ha de destituir-los? Pot Pedro García, destituir els responsables d'informatius, Lola Johnson i Juanjo Braulio, quan ell mateix apareix citat com receptor de diversos tratges en el sumari del cas Gürtel? Pot destituir Francesc Camps a Pedro Garcia quan el president és el primer en mentir i amagar la veritat?
Els treballadors de RTVV estem més que farts d'uns directius que durant estos anys no han fet altra cosa que aplicar quatre regles de conducta: sumar manipulació, restar credibilitat, multiplicar deute i dividir la societat.

LA "INFORMACIÓ"

Informació que ha donat Canal 9 i Ràdio 9 a migdia:
"El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana fa un pas més en les diligències en les ramificacions del 'cas Gürtel'. La pròxima setmana han sigut citats a declarar Ricardo Costa, Francesc Camps, Víctor Campos i Rafael Betoret. Camps ja es va personar en la causa fa un mes per conéixer els detalls per a poder defendre's així de les acusacions. Des de el Consell i el Partit Popular es mostren tranquils davant l'oportunitat que es presenta de demostrar que totes les acusacions son, segons han dit, una gran mentida".
Qui ha estat imputat? Per què ha estat imputat? Que fa Camps perdut entre Costa i Campos?


L'EXCLUSIVA


Aquesta és una exclusiva que arreplega una lliçó pràctica d'un màster de periodisme dels que es paguen a preu d'or. El vídeo que teniu a continuació té com escenari una mena de Parlament, però això és un simple decorat per despistar. El escenari real i els veritables protagonistes els coneixeu més que de sobra. I també sabeu de sobra quins han sigut els alumnes que millor nota han tret en el màster.

LES JUBILACIONS PARCIALS, EN MARXA

dimecres, 13 de maig de 2009 · 0 comentarisL’empresa ha començat a cridar els treballadors que han manifestat la seua voluntat d’acollir-se a una jubilació parcial. Amb este pas comença a complir-se l’acord de la darrera Comissió Paritària de posar en marxa de forma immediata l’article 87 bis del VIII Conveni Col.lectiu.

L’acord assolit no arreplega totes les reivindicacions plantejades pels sindicats firmants del Conveni, però inclou que els contractes de relleu no es cobriran amb desocupats, sinó amb treballadors temporals de RTVV com a forma de promoció i manteniment dels llocs de treball d’estos. L’empresa no descarta fer contractes a jornada completa per tal que els jubilats a temps parcial puguen reduir la seua fins al 85 per cent. L’aplicació de les jubilacions parcials està previst que es revise i complete en el marc de la comissió d’estudi de les categories professionals i de borsa.

Recordeu que ens trobem en un període transitori de l’aplicació de la llei, per la qual cosa l’edat, el percentatge de la reducció de jornada, els anys de cotització i l’antiguitat en l’empresa que calen varien cada any.
Per jubilar-se engunany caldrà tindre 60 anys i dos mesos, la reducció màxima de temps de treball serà del 82 per cent (ampliable al 85 per cent si qui fa el relleu te un contracte de jornada completa). També caldrà tindre un minim de 21 anys cotitzats i una antiguitat mínima de 3 anys en l’empresa. El període transitori que marca la llei acabarà el 2012, any en el qual caldrà tindre 61 anys complits per poder jubilar-se, es demanarà una cotització mínima de 30 anys i una antiguitat en l’empresa de 6 anys. Més informació /Anar a la legislació


QUÈ PASSA AMB EL PLA DE PENSIONS DE RTVV?

El reglament del Pla de Pensions de RTVV permet que el treballador que opte per una jubilació parcial puga recuperar tots els diners que ha aportat, tant ell, com l’empresa. Cal però, analitzar quina és l’opció que més interessa.
El treballador pot optar per no recuperar res i continuar fent aportacions al pla fins la seua jubilació definitiva. En este cas, l’empresa està obligada a continuar posant les seues en els mateixos termes que abans de la jubilació parcial.
El treballador també pot decidir recuperar de colp tot o una part del que ha posat tant ell com l’empresa al llarg de tot el període de cotització. En estos casos la situació és la mateixa: el treballador pot continuar fent aportacions al pla com si res no haguera passat i l’empresa està obligada a aportar els mateixos diners cada mes.
Una cosa ben diferent és que el treballador opte per cobrar el pla de pensions en forma de renda, és a dir, no de colp sinó mes a mes. En este cas, el beneficiari no podria fer noves aportacions al pla i l’empresa tampoc estaria obligada a realitzar-les.

PERÒ ACÍ QUI MANA?

dimarts, 12 de maig de 2009 · 0 comentaris

Alguns caps, pel seu compte i en contra del que diu el Conveni, han decidit que el període que va del 20 d’abril al 3 de maig siga de còmput quincenal. Ho han fet a esquenes de la Comissió Paritària i de la pròpia l’empresa. Ésta però, lluny de prendre mesures contra els caps que amb tanta temeritat han actuat, ha decidit mirar cap un altre lloc.

L’article 26.1 del VIII Conveni Col.lectiu diu: “La jornada ordinaria semanal de trabajo efectivo será de 35 horas. En los procesos productivos de Navidad, Magdalena, Fallas, San Juan, Semana Santa, 9 de octubre y hasta un máximo de tres eventos más de carácter extraordinario, y para el personal adscrito a los operativos implicados, la jornada de trabajo será de cómputo quincenal, considerándose como horas extraordinarias las que superen las 80 horas quincenales”.

Això significa que hi ha 6 esdeveniments de còmput quinzenal definits i altres tres sense especificar. Ara bé, estos tres, necessàriament, han de tindre un caràcter extraordinari, qualificatiu que no pot ser d’aplicació en Moros d’Alcoi, la Santa Faç, la missa de la Mare de Deu dels Lledó o l’elecció de la Bellea del Foc que són actes que es produeixen periòdicament cada any. També cal remarcar que l’article 26-1 no estableix còmputs quinzenals en abstracte, sinó vinculats a un esdeveniment. Quin és l’esdeveniment concret que justifica el període del 20 d’abril al 3 de maig? Cal interpretar que s’han cobert 4 esdeveniments diferents, és a dir, un més dels previstos per a tot l’any?

La Intersindical no pot acceptar aquesta sèrie d’arbitrarietats. Es per este motiu que ha enviat un escrit a l’empresa per tal que deixe de mirar cap un altre lloc, esclarisca els fets, ordene que les hores extraordinàries realizades en el període esmentat es paguen d’acord als períodes normals i que exigisca responsabilitats als que han provocat este empastre.

També hem fet saber a l’empresa que no acceptarem que les eleccions europees es consideren de còmput quinzenal mentre no es diga la data d’inici i la data final del còmput i es concreten els treballadors implicats.
En la foto, l'exèrcit de Panxo Villa.

ALGÚ HAURIA DE PARAR-LOS ELS PEUS

dijous, 7 de maig de 2009 · 0 comentaris

És hora de parar-los els peus perquè no és la primera vegada que passa. La direcció de RTVV no hauria de permetre l'existència de caps que actuen com virreis al marge de la pròpia empresa i amb la impunitat que dona donar ordres arbitràries de forma verbal. Ho hem pogut comprovar recentment quan algun d'estos virreis ha decidit decretar que el període del 20 d'abril i el 3 de maig era de “còmput quinzenal”. I el més lamentable és que els sindicats ens hem assabentat d'estos fets abans que la mateixa direcció. No ho diem nosaltres, ha sigut la mateixa empresa la que en la reunió de la Comissió Paritària de dimarts passat va reconèixer que no en sabia res i es va desmarcar.
Això significa que les persones que van cobrir els Moros d'Alcoi, la Santa Faç d'Alacant, la missa de la Mare de Déu del Lledó i l'elecció de la Bellea del Foc d'Alacant ho van fer dins un període normal i de cap de les maneres en jornades de còmput quinzenal. I així és com han de considerar-les els treballadors a tots els efectes.
Cas que els caps esmentats no rectifiquen l'empastre que han fet cal que ens ho comuniqueu. Perquè si no rectifiquen haurem de pregunar-nos: Però ací qui mana?

LA COMISSIÓ PARITÀRIA O EL DIFÍCIL ART D'AVANÇAR AMB RODES QUADRADES

dimarts, 5 de maig de 2009 · 0 comentarisFa quasi cinc mesos que s'ha firmat el preacord del VIII Conveni Col.lectiu i poca cosa s'ha avançat fora del capítol de lliurances. Però la Intersindical no va donar el seu suport al conveni només per tindre més vacances ni més dies lliures, sinó per altre tipus de millores. Sobretot, les referides a l'estabilitat dels treballadors. La pura realitat és que en això no s'ha avançat res i que l'empresa ha aprofitat este temps per interpretar alguns aspectes del conveni de forma arbitrària i abusiva.
De la reunió d'ahir va eixir el compromís de l'empresa d'aplicar de forma immediata les jubilacions parcials, però també va quedar palesa la dificultat d'acostar postures en qüestions com les hores extraordinàries i el còmput quinzenal. La Intersindical considera que l'empresa no pot actuar amb impunitat i que està obligada a complir la llei i allò que firma.


CONVERSIÓ DE TEMPORALS EN INDEFINITS:


L'empresa no ha transformat ni un sol contracte temporal en indefinit durant estos mesos i ara preten lligar l'etabilitat amb la recatalogació d'alguns llocs de treball. Nosaltres entenem que són coses diferents i que el compliment de la llei és una obligació. Una obligació que, una vegada més, l'empresa no vol complir.
La Intersindical reitera, una vegada més, el seu compromís de defensar els llocs de treball i l’estabilitat dels treballadors per tots els mitjans laborals i legals al nostre abast. En els pròxims dies, ens posarem en contacte amb els treballadors que compleixen les condicions per ser indefinits. Considerem que l’Estatut dels Treballadors està plenament vigent i este sindicat va a defensar-lo i exigir el seu compliment allà on calga.


JUBILACIONS PARCIALS


L’empresa i els sindicats que conformen la paritària han pactat que la jubilació parcial siga d’aplicació immediata amb el següents principis:
-El treballador jubilat parcialment acordarà amb el cap de departament les condicions amb les quals farà la prestació de treball que haja elegit.
-El treballador que farà el relleu es triarà entre els treballadors temporals de RTVV com a forma de promoció dels mateixos i de manteniment dels llocs de treball.
-Respecte el pla de pensions subscrit pel treballador que es jubila parcialment -cas de tindre'l- s’estarà al que diga el reglament de l'esmentat pla.
Les jubilacions parcials són, per tant, d’aplicació immediata. L’empresa ha manifestat el seu compromís de concedir les jubilacions, tant dels treballadors que ja les han sol.licitat com d’aquells que les sol.liciten en el futur i estiguen els supòsits marcats per la llei. Els treballadors que estiguen en estes condicions han de dirigir-se a la Unitat de Relacions Laborals.


HORES EXTRAORDINÀRIES I CÒMPUT QUINZENAL


Aquesta qüestió ja es va tractar en l'anterior C.Paritària. Esta vegada, la Intersindical ha presentat un document de sis punts per tal de debatre els aspectes més conflictius. L'empresa ha dit estar d'acord amb alguns d'ells, però s'ha negat a concretar-los si manteniem com innegociable el punt primer segons el quals no es poden fer més de 9 hores ordinàries de treball en un dia. La Intersindical ha anunciat que, si no es desbloca està qüestió en els pròxims 20 dies -que és el temps mínim que marca el conveni- encetarà la via legal. Veure el document presentat.
L'empresa ha avançat que el pròxim procés productiu de còmput quinzenal es farà coincidint amb les eleccions europees, però no ha donat cap altra dada. Clar, li resulta tan còmode...

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.