dimarts, 22 de desembre del 2009

EL CONSELL D’ADMINISTRACIÓ DE RTVV ACCEPTA LES RECOMANACIONS DEL SNDIC DE GREUGES

El Consell d’Administració de RTVV ha assumit les recomanacions que li ha fet el Síndic de Greuges a iniciativa de la Intersindical Valenciana. Les recomanacions fan referència a la manca de pluralisme de la ràdio i la televisió pública i a la posada en marxa dels comités de redacció i del Consell Audiovisual però també inclou importants aspestes laborals. Entre estos, la publicació del VIII Conveni Col.lectiu, la transformació de treballadors temporals en indefinits i el pagament dels endarreriments pendents.
Des de la Intersindical considerem molt positiu el pronunciament que ens ha fet arribar el president del Consell d’Administració, Emilio Fernàndez. Tot i això, considerem que cal completar el pronunciament amb un calendari en el qual establir criteris i prioritats. És per este motiu que hem diirgit un escrit al president i als consellers en els quals elss hem fer arribar:
1-La nostra satisfacció per l’acceptació de les recomanacions del Síndic de Greuges atés que arrepleguen la millor aplicació dels objectius establerts en la llei de creació de RTVV i moltes de les reivindicacions dels treballadors de RTVV
2- La nostra més sincera oferta de col.laboració per tal d’afavorir la posada en marxa de les recomanacions del Síndic de Greuges.
3- La necessitat de mantindre una entrevista amb ells per tal d’explicar-los els nostres plantejaments respecte la millor manera de dur a terme les recomanacions i establir un calendari per tal de fer-les realitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada