VOLEM REALITATS, VOLEM NEGOCIAR

dimecres, 18 de novembre de 2009 ·

El Director General ha manifestat en les Corts que vol impregnar el seu mandat d'austeritat i compromís ètic i ha insistit en la seua intenció d'apostar per la producció pròpia, l'increment del valencià, la professionalitat i el respecte als principis que marca la Llei de Creació de RTVV. Un aspecte este últim que difícilment podem prendre's seriosament quan ell assegura que actualment no existeix manipulació informativa a la ràdio i la televisió pública valenciana.
Respecte el futur de l'empresa -bones intencions a banda- el que ens ha quedat clar en la seua intervenció és que el contracte-programa està més verd que una ceba.
Volem pensar que quan el director general parla d'austeritat i de fer bandera de l'economia de guerra està plantejant un gir en la gestió realitzada fins ara i no de cap retall en els drets dels treballadors.


NO ESTAREM DE CONVIDATS DE PEDRALòpez Jaraba ha plantejat revisar les categories laborals que han quedat desfasades i analitzar i reorganitzar les funcions, grups i categories del nostre catàleg professional. Entre els exemples que ha posat es troba la conjunció del operadors d'equips, de càmera i d'il.luminació en una nova categoria que s'anomenaria Tècnics de Mitjans Audiovisuals, o el futur reconeixement dels Auxiliars de Producció.
El Director General explica que l'esmentada “reorganització” no implicarà canvis retributius i que es respectaran els drets adquirits dels treballadors. També informa que “los resultados de nuestro estudio se someterán a la consulta de los sindicatos de RTVV para terminar de perfilar un nuevo catàlogo de categorias”.
La Intersindical té voluntat de col.laborar amb l'empresa en tot allò que beneficie els treballadors i la bona marxa de la ràdio i la televisió pública però avancem al senyor Lòpez Jaraba que no anem a conformar-nos amb una simple “consulta” i que anem a exigir una negociació en tota regla. En este sentit, li recordem al Director General que l'Estatut dels Treballadors estableix clarament que el sistema de classificació professional dels treballadors mitjançant categories o grups professionals es faran a través de la “negociació col.lectiva”PERÒ QUI VOL UN ERE?Un dels aspectes més polèmics de la Comissió de Control de RTVV celebrada a les Corts ha sigut el referit amb un hipotètic ERE. Els socialistes reivindiquen un ERE? Què es va dir realment a les Corts? Millor ho mireu i escolteu vosaltres i que cadascú traga les seues conclusions.

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.