EL DIÀLEG I LA NEGOCIACIÓ, MÉS NECESSARIS QUE MAI

divendres, 20 de febrer del 2009 ·


La Intersindical Valenciana ha comparegut davant la Inspecció de Treball en relació al canal 24.9 de TVV. Davant la Inspecció de Treball, la nostra secció ha defensat els drets dels representants dels treballadors a ser informats en temps i forma del naixement del canal. Hem sol.licitat a la inspecció de Treball que faça de mitjancera davant l’empresa per tindre accés a les dades que considerem bàsiques i que són horaris, jornada de treball, règim de treball a torns, salut laboral i canvi de funcions dels treballadors desplaçats al nou canal.

CANAL 24.9 UN PAS POSITIU

Li hem explicat a la Inspecció que la Intersindical Valenciana comparteix plenament els objectius del Canal 24.9. Considerem que és un servei públic d’informació que encaixa perfectament en la Llei de Creació de RTVV i la seua condició de servei públic. Trobem molt positiu que es tracte d’una oferta de producció pròpia feta íntegrament amb mitjans humans i materials de la casa, que incrementa la càrrega de treball i contribueix a mantindre llocs de treball. Per tot això, li hem mostrat la nostra plena disposició a dialogar, a negociar i a arribar a acords sobre esta qüestió. Només demanem que l’empresa respecte l’Estatut dels Treballadors i els drets dels representants dels treballadors.

LA NOSTRA APOSTA ÉS EL DIÀLEG I NO LA CONFRONTACIÓ

Amb la Intersindical Valenciana es pot dialogar. Ho hem demostrat en la negociació del VIII Conveni Col.lectiu. Hem negociat fins al final i l’hem firmat. Però també anem a ser molt ferms en la defensa dels nostres drets. I estem demostrant-ho estos dies davant la Inspecció de Treball i els tribunals de justícia. La nostra aposta sindical no és la confrontació, sinó el diàleg, la transparència i la negociació. Però per damunt de tot, sempre estarà la defensa dels treballadors.

Hem explicat a la Inspecció de Treball que la manca d’informació vulnera la nostra acció sindical i els drets dels treballadors. En este sentit, i en compliment de l’article 64 de l’Estatut dels treballadors, hem reiterat la nostra voluntat de rebre informació el més aviat possible sobre la situació econòmica de RTVV i l’evolució probable de l’ocupació en la casa. També hem informat que RTVV és una empresa amb una alta taxa de temporalitat. Cada mes de juny, centenars de treballadors veuen rescindits els seus contractes i han d’esperar al mes de setembre a vore si es produeix una nova contractació.

HEM ENCETAT EL BON CAMÍ?

La Intersindical, a través de la Inspecció de Treball li hem demanat a l’empresa que done un pas cap al diàleg i la negociació.

Hem de dir que la resposta de l’empresa ha sigut positiva. Poc després de la compareixença davant la inspecció, la direcció de RTVV ha convocat els sindicats presents al Comité d’Empresa per donar-nos informació sobre l’article 64 de l’Estatut dels Treballadors. Volem manifestar a l'empresa la nostra satisfacció i encoratjar-la a seguir per aquest camí.

RTVV afronta temps durs en matèria econòmica, pressupostària i laboral. El diàleg i la negociació són més necessaris que mai.


PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA


VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.